Felleskjøpet

"Du får et forhold til samarbeidspartneren din over tid, noe som er viktig. Jeg setter pris på den gjensidige tilliten og åpenheten som er mellom oss!"


knut svendsenKnut Svendsen har vært IT-sjef i Felleskjøpet Rogaland Agder siden 1998. Omtrent like lenge har han vært kunde hos Lan-x. Og han er godt fornøyd.

– Shareware kan du kjøpe hos mange, men rådgivningen Lan-x gir er unik og svært nyttig for oss, poengterer Knut.

–Ikke minst er den uunnværlig når vi skal inn på nye områder, sette oss inn i nye produkter.

Felleskjøpet har et klart og tydelig mål: Økt lønnsomhet for bonden. Kundene er avhengig av at riktig fôr leveres til riktig tid. Det krever at organisasjonen fungerer på alle plan – ikke minst innen IT. Med 410 pc-er og mellom 30 og 40 servere er det avgjørende at ting virker slik de skal.

– Lan-x gjør ikke alt for oss, men har hånd om det som er knyttet til pc-er og Windows-servere. Fagmessig dekker Lan-x alt som har med Windows å gjøre. Ikke minst er de sterke på lagring og flinke på virtualisering.
Knut og kollegene er stort sett selvhjulpne i hverdagen, men når det er behov for spisskompetanse, blir Lan-x kontaktet, forteller han.

– De er lette å få på banen. Er det noe vi trenger hjelp til, ringer vi – så er de klar til å komme og ta et møte.
Og de er ikke så veldig store, det merker vi også positivt. Et gigantfirma vil ikke kunne pleie kunden på samme måte!

Knut tror på langsiktighet og ser for seg et videre årelangt samarbeid med Lan-x.

– Du får et forhold til samarbeidspartneren din over tid, noe som er viktig. Jeg setter pris på den gjensidige tilliten og åpenheten som er mellom oss!