Bra nok for verdensrommet! Bra nok for deg?

HP Zbook 15

Untitled-3

120 stk. HP ZBook 15 mobile arbeidsstasjoner befinner seg nå i bane rundt jorda i en hastighet på 27.000 km/time. De er sendt til den Internasjonale Romstasjonen for å bidra til å presse grensene for vitenskap og oppdagelser ytterligere.

Virkelige pionerer trenger nyskapende teknologi når innsatsen er som høyest. NASA valgte derfor HP ZBook arbeidsstasjoner, som skal bidra til å gi oppdragskommando, kontroll og livreddende støtte til den Internasjonale Romstasjonen som nå befinner seg på reise inn i det ukjente.

nwa2

c04845182 c04571898

HP ZBook Studio G3 mobil arbeidsstasjon

HP Z240 tårn-arbeidsstasjon med i7-6700K-prosessor

HP Z24n 24" skjerm

Perfekt kombinasjon av intelligens og skjønnhet. HP ZBook Studio er HPs tynneste, letteste og mest attraktive mobile arbeidsstasjon med full ytelse.

HP Z240 er en pålitelig arbeidshest for arbeidskrevende oppgaver. Nå med i7-6700K-prosessor fungerer singel- threaded applikasjoner bedre.

Gled deg over en imponerende visuell opplevelse. Kantløs skjerm for maksimal bildeeffekt.


Vi er en sertifisert HP Workstation-spesialist. HP stiller strenge krav til ekspertise, tilgjengelighet, kundeservice og evnen til å selge komplekse løsninger for at en partner skal få slik status, og da ofte i samarbeid med programvareleverandører.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, og for å få hjelp til å skreddersy en løsning for din arbeidsstasjon.

Lan-x
995 60 888
salg@lan-x.no
www.lan-x.no